A kezdőlapra

FIZIKA - TANÍTÁS - TANULÁS
Szerkeszti: ifj. Zátonyi Sándor

FizTan    FizFotó    FizRajz    Animátor    FizFilm    FizPont    FizKapocs    Ki-kicsoda?    Galéria

A FIZKAPU elsősorban fizikatanároknak szól, de sok érdekességet találhatnak azok is, akiket érdekel a fizika. Az új portálon összegyűjtöttem korábbi korábbi fizikás honlapjaim anyagát, így elkerülhető néhány információ többszörös megjelentetése. A honlapok integrálásával azonban akkora anyag jött össze, hogy az a korábbi ingyenes tárhelyen már nem volt tárolható. Emiatt egy másik szolgáltatónál béreltem tárhelyet. Ez a váltás ugyan némi anyagi áldozattal jár és megváltozott az elérhetőség is, de cserébe eltüntek az ingyen tárhellyel együttjáró, a honlap tartalmához nem illő reklámok.

FizTan  Módszertani anyagok fizikatanároknak.

FizFotó  Fizika témájú fényképek gyűjteménye.

FizRajz  Fizika vázlatrajzok gyűjteménye.

Animátor  Képmegjelenítő.

FizFilm  Fizika témájú kisfilmek gyűjteménye.

FizPont  Fizikához kapcsolódó helyek.

FizKapocs  Kapcsolódó honlapok.

Ki-kicsoda?  Fizikatanári Ki-kicsoda?

Galéria  Fizikához kapcsolódó események fényképei.

Csabai Ankét  A békéscsabai ankét honlapja

Gyulai Ankét  A gyulai ankét honlapja

Foucault 200  A Foucault születésének 200. évfordulójára szervezett rendezvényssorozat honlapja

Az itt található anyagok közvetlen oktatási célra szabadon felhasználhatók. A FIZKAPU portálon szereplő cikkek, képek, filmek és egyéb anyagok más honlapokon történő közzétételéhez a szerző(k) és a szerkesztő előzetes engedélye szükséges. A nyomdai vagy elektronikus úton (CD, DVD, videofilm stb.) történő közzétételhez ugyancsak be kell szerezni a szerző(k) és a szerkesztő előzetes írásbeli hozzájárulását.

A portál KI - KICSODA? rovata lehetővé teszi a fizikatanárok közti közvetlen kapcsolatfelvételt is. Természetesen itt csak olyan adatok jelenhetnek meg, amelyeket a honlap szerzői és olvasói email formájában megadnak magukról. A KI - KICSODA? rovatba szánt anyagnál a már szereplő adatok szolgálhatnak tartalmi mintaként. Az ide szánt adatokat formázás nélkül, WORD dokumentumként kérem a fiztan@freemail.hu címre. Ezek az adatok ugyanis szerkesztés után kerülnek fel a rovatba, megjelenési formájuk azonos lesz a már ott szereplő adatokéval.

A honlapon található állományok vírusellenőrzése megtörtént, de az esetleges vírusfertőzés okozta károkért a szerkesztő felelősséget nem vállal. A honlapon leírt, a képeken és filmeken bemutatott kísérletek egy része megfelelő körültekintést igényel. Az ezek megismétléséből származó esetleges balesetekért a szerző(k) felelősséget nem vállalnak.

A FIZKAPU portál összeállításakor számos hivatkozást módosítani, aktualizálni kellett. Előfordulhat, hogy néhány közülük mégis rossz helyre mutat. Ezekért előre is elnézést kérek, ugyanakkor kérem a látogatókat, hogy a megtalált hibákat egy email-ben jelezzék. Segítségüket előre is köszönöm.

(ifj.) Zátonyi Sándor


FizTan    FizFotó    FizRajz    Animátor    FizFilm    FizPont    FizKapocs    Ki-kicsoda?    Galéria