A FIZKAPU kezdőlapra FizTan: Módszertan A FizTan kezdőlapra

HÍREK    NAPTÁR    NAPLÓ    MÓDSZERTAN    FELMÉRÉS    SZERTÁR    KÖNYVESPOLC    LÁTNIVALÓ    LETÖLTHETŐ


A honlapok változásainak folyamatos követése időigényes, ha pedig csak nagyobb időközönként néz meg valaki egy honlapot, akkor egyes információk késve juthatnak el hozzá. E probléma egyik lehetséges megoldását a HÍRLEVÉL jelentheti.

Azoknak, akik a
FIZKAPU portál változásait szeretnék nyomon követni, érdemes ezt a lehetőséget igénybevenni. Ennek keretében a hírlevelet igénylők minden változásról e-mail üzenetet kapnak, így a napi postájuk elolvasásakor értesülnek az említett honlapokon történt módosításokról, fejlesztésekről. A hírleveleket a fiztan-vip@freemail.hu címről küldjük. A levelek nem tartalmaznak címlistát, így a hírlevelet igénylők címei nem jutnak el illetéktelen személyekhez. (Az e-mail cimek közreadásához a KI-KICSODA? rovat biztosít lehetőséget.) A HÍRLEVÉL első három havi működtetése során 18 hírlevelet küldtünk, ez azt jelenti, hogy átlagosan 5 naponként érkezik egy-egy ilyen üzenet.

A
megrendelés egy a fiztan@freemail.hu címre küldött e-mail üzenetettel történhet, amelyben kérni kell a HÍRLEVÉL rendszeres megküldését. A hírleveleket a továbbiakban arra a címre küldjük el, amelyről a megrendelés érkezett. Így elkerülhető, hogy valaki rossz szándékkal, más személy részére rendelje meg a hírleveleket.

A
lemondás szintén egy a fiztan@freemail.hu címre küldött e-mail üzenetettel történhet, amelyben kérni kell az a HÍRLEVÉL küldésének megszüntetését. A visszaélések megelőzésére a lemondást szintén csak arról az e-mail címről fogadjuk el, amelyre addig a hírleveleket küldtük.

(ifj.) Zátonyi Sándor


HÍREK    NAPTÁR    NAPLÓ    MÓDSZERTAN    FELMÉRÉS    SZERTÁR    KÖNYVESPOLC    LÁTNIVALÓ    LETÖLTHETŐ

A FIZKAPU kezdőlapra A FizTan kezdőlapra